PhysAct + Winningtemp

Vi är glada att meddela vårt exklusiva partnerskap med Winningtemp, vilket gör det superenkelt att integrera PhysAct i din verksamhet. Detta är ett naturligt steg eftersom Winningtemp mäter medarbetarengagemang och vi erbjuder verktyget för att hantera och minska stressrelaterad ohälsa. Winningtemp skickar ut pulsmätningar varje vecka för att mäta stress och arbetsglädje, medan PhysAct erbjuder konkreta åtgärder genom fysisk aktivitet och daglig support från legitimerade fysioterapeuter. Denna integration ger organisationer rätt verktyg för att förbättra medarbetarnas välmående och produktivitet.

Om du redan använder Winningtemp kan du dra nytta av ett speciellt erbjudande och en smidig implementering av vår plattform. Uppge att ni har Winningtemp när ni bokar ert första möte med oss för att ta del av detta förmånliga erbjudande och börja förbättra era medarbetares välmående på ett effektivt sätt.

Så fungerar det

1

Beskriv era behov för oss eller Winningtemp

2

Physact kopplas på som ett tillägg till Winningtemp

3

Föreläsning av oss för snabb implementation på ditt företag

4

Medarbetarna registrerar sig med er unika kod i PhysAct

5

Ni är igång och mäter både engagemang men har också verktygen för att hantera stress.

PhysAct är inte bara ett hälsoprogram

Genom PhysAct betalar företag en månadsavgift per anställd, vilket ger dem tillgång till vår innovativa app. Appen erbjuder medarbetare daglig stöttning från legitimerade fysioterapeuter som hjälper dem att upprätthålla och förbättra sin fysiska hälsa. Era medarbetare följer personliga program för fysisk aktivitet, anpassade efter varje individs unika behov och förutsättningar. Våra dedikerade fysioterapeuter ger kontinuerlig uppföljning och motivation.

PhysAct-appen fungerar som ett verktyg för att främja ett hälsosammare och mer produktivt arbetsliv. Genom regelbundna träningsprogram och daglig support bidrar vi till att minska stress och förbättra det allmänna välmåendet hos medarbetarna. Utöver det direkta stödet till medarbetarna erbjuder vi också organisationer värdefulla insikter genom data och månatliga rapporter om medarbetarnas välbefinnande.

“Att ta nästa naturliga steg för Winningtemp genom samarbetet med PhysAct känns som en självklarhet. Med deras datadrivna stresshantering tar de över där Winningtemp slutar. Genom att förena Winningtemps data med PhysActs insikter skapas en unik kombination som ingen annan enskild plattform kan erbjuda. Det är precis vad Winningtemps vision handlar om – att analysera och visualisera olika typer av data för att leverera unikt värde till våra kunder. Detta samarbete är en tydlig illustration av den visionen.”

Boka tid för demo eller möte

Boka en tid som passar dig för ett digitalt möte med oss.