Om PhysAct

En vision att bekämpa stress genom aktiva och målinriktade insatser

PhysAct är född ur en vision att bekämpa stress genom aktiva och målinriktade insatser. Vårt uppdrag är att förvandla arbetsplatser genom att integrera fysisk aktivitet och stöttning av dedikerade fysioterapeuter i vardagen, vilket skapar en mer engagerad och hälsosam personalstyrka. Vi tror på kraften i individuellt stöd och realtidsinsikter för att ge varje medarbetare verktygen att hantera stress och blomstra i sin professionella roll.

Vem vi vänder oss till?

Våra lösningar är utformade för en rad olika organisationer, från små och medelstora företag till stora multinationella koncerner. Vi samarbetar nära med HR-avdelningar inom alla sektorer för att anpassa våra program och se till att de möter varje organisations unika behov och utmaningar.

På PhysAct tror vi att varje individ har potential att förändra sitt liv till det bättre. Med rätt stöd och vägledning kan alla ta sig igenom livets påfrestningar och uppnå optimal hälsa och välbefinnande. Vi är stolta över att se våra klienter och deras medarbetare uppnå dessa mål och bidra till en hälsosammare, mer produktiv och lönsam arbetsplats.

PhysAct grundades av Marcus Eng

PhysAct grundades av Marcus Eng, en veteran inom digital hälsovård och fysioterapi, vars passion för mental och fysisk hälsa driver företaget framåt. Tillsammans med ett team av experter inom områden som fysioterapi och datavetenskap, är Marcus dedikerad till att utveckla lösningar som gör verklig skillnad i människors liv.

Team PhysAct