Öka produktiviteten på arbetsplatsen med PhysAct

Minska stressrelaterad ohälsa och öka produktiviteten på arbetsplatsen med PhysAct

I dagens intensiva arbetsliv är stress en av de största bidragsgivarna till ohälsa. Med hjälp av PhysAct kan era medarbetare uppleva en värdefull omvandling i deras dagliga arbetsmiljö och välbefinnande.

Varför adressera stress på arbetsplatsen?

Stress påverkar inte bara individens hälsa utan också organisationens produktivitet och ekonomi. Kronisk stress leder till fysiska och psykologiska symtom som högt blodtryck, utmattning, och muskelspänningar, vilket kan resultera i ökad frånvaro och sjukskrivning. Det är därför essentiellt att proaktivt hantera dessa frågor för att skapa en hälsosammare arbetsmiljö och förbättra den allmänna arbetskulturen.

Hur fungerar PhysAct?

PhysAct erbjuder en omfattande lösning för att möta dessa utmaningar genom skräddarsydda program för fysisk aktivitet kombinerat med daglig support från erfarna fysioterapeuter. Vår unika digitala plattform inkluderar:

  • Individuellt Anpassade Aktiviteter: Varje medarbetare får tillgång till aktiviteter anpassade just för deras behov och hälsomål.
  • Daglig Stöttning: Våra fysioterapeuter finns tillgängliga för att ge stöd och rådgivning varje dag vilket bidrar till att hålla motivation och engagemang på topp.
  • Data Drivna Insikter: Ledningen får tillgång till månatliga rapporter som ger djup insikt i medarbetarnas hälsostatus och förbättringar.

Vilka resultat kan förväntas?

Organisationer som implementerar PhysAct märker snabba och mätbara resultat. Statistik visar på en minskning av sjukskrivningar med upp till 21% efter bara sex månaders användning av vår tjänst. Dessa förbättringar leder inte bara till lägre kostnader för sjukfrånvaro utan också till en ökad övergripande produktivitet och bättre arbetsmiljö.

Varför välja PhysAct?

Att investera i medarbetarnas hälsa är inte bara en kostnadsbesparing utan också ett sätt att visa att ni värderar deras välbefinnande. Med PhysAct får ni inte bara en tjänst utan en partner som är engagerad i er personal’s hälsa och er organisations långsiktiga framgång. Vi hjälper er att bygga en stark kultur av hälsa som främjar både individer och det större företaget.

Är du redo att ta nästa steg mot en hälsosammare arbetsplats?

Kontakta oss på PhysAct för en demo och se själv hur våra tjänster kan revolutionera er arbetsplats.

Liknande nyheter